Sp. Selnica 1
SI - 2352 Selnica ob Dravi
Delovni čas
ponedeljek - petek 11:00 - 22:00

sobota

12:00 - 22:00

nedelja in prazniki

11:00 - 18:00

+386 2 67 40 356

Obiščite nas

Ob romantičnem zalivu na dravskem obrežju, že več kot sto let Gostilna PEC odpira svoja vrata vsem, ki radi uživajo v kulinaričnih in vinskih dobrotah.

Včasih smo pripravljali flosarjem »krepko« domačo hrano, sedaj pa kombiniramo lokalne posebnosti s sodobno kuhinjo, kjer kraljujejo sezonske jedi ter sveže začimbe, zelišča in zelenjava z domačega vrta. Vinski svetovalci-sommelierji pa poročijo dobro hrano z odličnim slovenskim in tujim vinom iz bogato založene vinske kleti.

Z idilično naravo se ujemajo tudi z okusom urejeni notranji prostori gostilne PEC v kateri se vsakodnevno trudimo zadovoljiti kulinarične zahteve naših gostov ob različnih priložnostih od porok, abrahamov, krstov, poslovnih kosil do romantičnih večerij. Brez težav se prilagodimo željam gostov, a večji izziv nam predstavljajo gostje, ki se nam popolnoma prepustijo.

Preverite zakaj so naši gostje - zadovoljni gostje.

Izbirate lahko med:

okusnimi mesnimi in ribjimi jedmi, svežo sezonsko ponudbo, slow food kosili, piknik košaricami, pisano vegetarijansko ponudbo in zapeljivimi sladicami – poskusite hišno sladico iz bučnega olja in bučnih semen!

 
 

Novice

Datum novice: 15.03.2020

ZAPRTO do 27.03.2020

Dragi gostje
Zaradi trenutnih razmer v državi in na lokalnem območju v podjetju uvajamo ukrepe, s katerimi želimo preprečiti prekomerno širjenje koronavirusa.
Zdravje in varnost zaposlenih ter njihovih družinskih članov nam veliko pomeni, zato bomo preventivno zaprli gostilno PEC do vključno petka 27. marca 2020.
Hvala za razumevanje!
Ostanite doma, ter zdravi.
Kolektiv Gostilne PEC – Lenček d.o.o.

Galerija

Pec Galerija Pec Galerija Pec Galerija Pec Galerija Pec Galerija Pec Galerija